Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Koeman, după ce a fost confirmat ca antrenor al Barcelonei: ”Acum este linişte!”

Prima reacţie a lui Koeman, după ce a fost confirmat ca antrenor al Barcelonei: ”Acum este linişte!”

FC Barcelona

Comentarii

În cursul zilei de joi, conducerea Barcelonei a participat la o întâlnire, în cadrul căreia a decis că Ronald Koeman va continua ca antrenorul echipei.

Antrenorul olandez a reacţionat în cursul zilei de vineri, pe contul său de Twitter. Koeman s-a declarat fericit şi mulţumit de felul în care preşedintele Laporta a gestionat această perioadă:

”Sunt bucuros să spun că jucătorii mei şi stafful se pot concentra acum pe sezonul viitor. Ulteimele săptămâni au fost intense, dar sunt fericit că preşedintele Joan Laporta şi-a arătat suportul pentru mine, iar acum este linişte. Focusul nostru comun este acelaşi: să construim o Barca capabilă să obţină succes!” a scris Ronald Koeman pe reţelele de socializare.

Astfel, Koeman va continua ca tehnician, iar olandezul poate duce la capăt, în sfârşit, transferurile dorite. Înturcât nu era clar că va continua pe bancă înainte, catalanii au refuzat să aducă jucătorii doriţi de Koeman, Depay şi Wijnaldum. Aguero şi Garcia au venit în schimb pe Camp Nou, însă aceste mutări ar fi fost efectuate indiferent de cine se afla pe banca echipei.

Afla mai multe despre: ronald koeman 

viewscnt
Articole similare