Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui LeBron James după ce fiul său a suferit un stop cardiac: "Echipa medicală s-a mişcat rapid"

Prima reacţie a lui LeBron James după ce fiul său a suferit un stop cardiac: "Echipa medicală s-a mişcat rapid"

NBA

Comentarii

Superstarul din NBA, LeBron James, a declarat că familia este "reunită", la trei zile după stopul cardiac suferit la un antrenament de fiul său cel mare, Bronny James, la un antrenament cu echipa de baschet universitar.

"Toată lumea este bine. Familia noastră este reunită şi vă transmitem toată dragostea noastră. Noi vom avea mai multe lucruri de spus când vom fi pregătiţi, dar vreau să le mulţumesc tuturor pentru sprijin, a contat pentru noi toţi!

Graţie reacţiei rapide şi eficace a echipei medicale a USC, Bronny James a fost tratat cu succes", a declarat James pe reţelele de socializare.

Bronny James, fiul cel mare al lui LeBron James, a suferit, luni, un stop cardiac la un antrenament al echipei sale de baschet. Personalul medical l-a preluat pe Bronny şi l-a dus la spital, unde a fost internat la terapie intensivă.

În vârstă de 18 de ani, fiul jucătorului lui Los Angeles Lakers, din liga profesionistă nord-americană de baschet, s-a prăbuşit pe teren în timp ce se antrena alături de coechipierii săi de la Universitatea California de Sud, luni, la Los Angeles.

Considerat unul dintre cei mai buni liceeni americani la baschet, Bronny James a semnat cu Trojans, echipă a Universităţii din California de Sud. El ar putea deveni eligibil pentru draftul NBA după un sezon universitar.

Afla mai multe despre: lebron james 

viewscnt
Articole similare