Experiențe împreună.
You are here:

Prima reacţie a lui Leo Grozavu după ce Sepsi a învins-o pe final pe Poli Iaşi: "Dacă ar fi uşor, toată lumea ar face-o"

Prima reacţie a lui Leo Grozavu după ce Sepsi a învins-o pe final pe Poli Iaşi: "Dacă ar fi uşor, toată lumea ar face-o"

Liga 1

Comentarii

Leo Grozavu a fost bucuros pentru victoria lui Sepsi în faţa lui Poli Iaşi, scpr 1-0.

VIDEO | Sepsi - Poli Iaşi 1-0 (Safranko 85)

 

Gazdele au învins pe final cu 1-0, după ce Safranko a împins mingea în poartă din faţa porţii: "Aşa e la fotbal, nu e uşor, dacă ar fi uşor toată lumea ar face-o. Am întâlnit o echipă experimentată, aşa cum ne-am aşteptat, o echipă cu jucători care ştiu foarte bine în special lecţia defensivă. Cred că am făcut o partidă foarte bună, eu îmi felicit băieţii, din primul până în ultimul minut au atacat, ne-am creat multe situaţii. 

Am crezut în victorie, am atacat până în ultimul minut şi automat a sosit şi golul. Ne dorim ca în etapele care au rămas până la finalul sezonului regulat să facem cât mai multe puncte dar în acelaşi timp ne dăm seama că play out-ul va fi de foc", a declarat Leo Grozavu. 

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe