Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Lyes Houri după transferul la Universitatea Craiova: ”Avem cei mai frumoşi fani din România”

Prima reacţie a lui Lyes Houri după transferul la Universitatea Craiova: ”Avem cei mai frumoşi fani din România”
Comentarii

Lyes Houri a revenit oficial în România, la Universitatea Craiova, la un an şi jumătate după ce a părăsit-o pe Viitorul.

Lyes Houri a revenit în Liga 1. Francezul de 25 de ani a semnat oficial cu Universitatea Craiova, sub formă de împrumut, pentru următorul sezon. Vândut de Viitorul la MOL Fehervar în iarna lui 2020, mijlocaşul nu s-a putut impune în Ungaria, astfel că a ales să revină în România.

Parte a echipei VIitorului care a cucerit Cupa şi Supercupa în 2019, Houri fusese adus de Hagi pe gratis, în vara lui 2018. După doar un an şi jumătate, ”Regele” făcea un profit de 600.000 de euro de pe urma francezului, care acum este cotat la 1,4 milioane de euro.

Prima reacţie a lui Lyes Houri după transferul la Universitatea Craiova

Revenit în Liga 1, Houri are planuri ambiţioase. Francezul vrea să câştige trofee cu Craiova, aşa cum a făcut-o şi la actuala Farul Constanţa. Ceva incomparabil cu formaţia dobrogeană însă ar fi fanii Universităţii, pe care jucătorul de 25 de ani îi consideră ”cei mai frumoşi din România”.

”Cunosc acest club, am jucat la Viitorul înainte, aşa că ştiam bine acest club şi pentru mine a fost o oportunitate bună să vin aici. Să câştig trofee, acesta este obiectivul, ştiu că este un club mare din România, aşa că acesta este şi obiectivul meu. Îmi aduc aminte când am jucat cu Viitorul aici, a fost foarte frumos, fanii sunt uimitori, sunt cei mai frumoşi fani din România”, a declarat Houri.

Afla mai multe despre: universitatea craiovalyes houri 

viewscnt
Articole similare