Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Manchester United după ce Cristiano Ronaldo a fost acuzat că i-ar fi spart telefonul unui fan. ”Ne-au transmis că investighează incidentul!”

Prima reacţie a lui Manchester United după ce Cristiano Ronaldo a fost acuzat că i-ar fi spart telefonul unui fan. ”Ne-au transmis că investighează incidentul!”
Comentarii

Manchester United a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 0-1, de echipa Everton, într-un meci din etapa a XXXII-a a campionatului Angliei.

Cristiano Ronaldo nu a putut să o salveze pe Manchester United de această dată, iar jurnaliştii britanici i-au oferit una dintre cele mai mici note. Lusitanul nu a avut realizări pe teren şi a fost notat cu 2. El a fost considerat unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren, potrivit celor de la 90min.com.

Ronaldo a acuzat o accidentare la finalul meciului, iar în drum spre vestiar, starul portughez a fost filmat în timp ce dădea de pământ cu un obiect. După ultimele informaţii ale presei din Anglia, ar fi fost vorba despre un telefon al unui fan. 

După acest incident, Manchester United a oferit o primă reacţie pentru ESPN, iar clubul a explicat cum de s-a ajuns la o asemenea reacţie nervoasă a lui Ronaldo: ”United ne-a transmis că investighează incidentul, dar a subliniat că nu este clar ce s-a întâmplat sau dacă Ronaldo a făcut asta intenţionat.

Imaginile apărute pe reţelele sociale arată cum Ronaldo iese de pe teren şi pare să dea de pământ cu un telefon care se afla în mâna unui fan, după ce a fost înjurat.”

Afla mai multe despre: ronaldo-united-premier league 

viewscnt
Articole similare