Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce a aflat adversara din primul tur preliminar UEFA Champions League! ”Această echipă îşi va vinde scump pielea!”

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce a aflat adversara din primul tur preliminar UEFA Champions League! ”Această echipă îşi va vinde scump pielea!”

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca CFR-ului, după ce a câştigat contra lui FC Wels, scor 4-0, într-un amical jucat în cantonamentul din Austria.

Noul antrenor din Gruia a tras concluziile după primul meci pe banca al CFR-ului. De asemenea, el a vorbit şi despre prima adversară a echipei din tururile preliminare UCL, unde ardelenii se vor duela cu bosniacii de la Borac Banja Luka.

Este o perioadă de acumulare, trebuie să ne punem la punct din punct de vedere fizic, suferim când luăm deciziile, nu suntem proaspeţi. Important este că nu ne-am accidentat, că am făcut un antrenament bun, am început să avem adversitate, să avem jocuri. Importantă este şi victoria, indiferent cu cine joci este important să câştigi, pentru că victoriile aduc victorii. 

Foarte mulţi suporteri, foarte mulţi români care iubeau echipa. Am rămas impresionat că erau îmbrăcaţi în tricourile CFR-ului. Este important că la mii de kilometri echipa este susţinută de fani.

Este extrem de important, şi la noi în Cluj avem nevoie de un public numeros la primul meci, care să ne ajute să trecem peste această primă bătălie, cu Banja Luka, o echipă agresivă, care îşi va vinde scump pielea. Asta ne este meseria şi trebuie să o facem cât mai bine”, a punctat Şumudică într-un interviu postat pe contul de YouTube al campioanei.

Dacă va trece de primul tur preliminar din UEFA Champions League, CFR va juca cu învingătoarea dintre Fola Esch (Luxemburg) şi Lincoln Red Imps (Gibraltar).

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare