Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după un nou succes încântător în Turcia: "A fost un meci nebun. Îmi felicit jucătorii"

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după un nou succes încântător în Turcia: "A fost un meci nebun. Îmi felicit jucătorii"

Fotbal

Comentarii

Gazişehir Gaziantep, echipa antrenată de românul Marius Şumudică, a obţinut o victorie dramatică, 3-1 cu Konyaspor, joi seara, pe teren propriu, în urma unei reveniri de senzaţie pe finalul meciului. Internaţionalul Alexandru Maxim a fost cel care a dat tonul revenirii printr-un gol

Konyaspor a condus cu 1-0 la pauză, însă Marius Şumudică a mutat inspirat şi decisiv prin introducerile lui Pawlowski şi Soyalp, în minutul 66. Cel care a dat startul revenirii a fost Alexandru Maxim, în minutul 87, din lovitură de la 11 metri. Un minut mai târziu, Soyalp a dus-o pe Gaziantep în avantaj după o pasă decisivă din partea lui Junior Morais.  Ultimul gol al partidei a fost marcat de Pawlowski, după o pasă de 50 de metri venită din partea portarului Guvenc, după un corner la care portarul advers nu s-a mai sinchisit să se întoarcă între buturi.

"A fost un meci nebun. Am reuşit să întoarcem soarta partidei în repriza secundă. Îmi felicit jucătorii pentru acest lucru. Mental, am arătat că suntem foarte puternici. Nu am pierdut niciun meci după revenirea dn pandemie. A fost o victorie foarte importantă pentru noi. Am fost mai puternici. Am practicat un fotbal bun. Echipele din coada clasamentului probabil se gândesc că vom juca lejer, dar acest lucru nu se va întâmpla. Mai avem trei meciuri şi vrem să continuăm pe aceeaşi linie", a declarat Şumudică, după meci.

În clasament, Gaziantep este pe locul 8, cu 41 de puncte, iar etapa viitoare se deplasează pe terenul celor de la Kayserispor, fost sa echipă, şi formaţia la care mai evoluează Cristi Săpunaru şi Silviu Lung Jr.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare