Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Messi după ce a luat al şaselea Balon de Aur: "M-a durut când m-a egalat Cristiano"

Prima reacţie a lui Messi după ce a luat al şaselea Balon de Aur: "M-a durut când m-a egalat Cristiano"

FC Barcelona

Comentarii

Lionel Messi a acordat tradiţionalul interviu celor de la France Football, după ce a câştigat al şaselea Balon de Aur din carieră. Declaraţiile complete vor apărea miercuri dimineaţă

Lionel Messi a primit luni seară, la Paris, al şaselea Balon de Aur din carieră şi a vorbit cu organizatorii, revista France Footbal. Într-un interviu acordat francezilor, starul Barcelonei a explicat cum s-a simţit la Paris.

"Când eram singurul cu cinci trofee, mă simţeam bine. Apoi m-a egalat Cristiano şi m-a durut puţin, pentru că nu mai eram singur la vârf. Dar, la vremea respectivă, Cristiano a meritat să câştige şi n-am avut ce să fac. Repet, la fotbal cele mai importante sunt trofeele câştigate cu echipa, dar, recunosc, şi cele individuale au valoarea lor. Să câştigi Balonul de Aur este cu totul special şi fiecare se bucură în felul său", a declarat Messi.

Proaspătul câştigător a evitat o întrebare la care Cristiano ar fi avut răspunsul pregătit: "Sincer, nu ştiu cine este cel mai bun fotbalist din istorie".

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare