Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Mihai Roman după transferul la FCSB. Promisiunea făcută de mijlocaşul de 33 de ani

Prima reacţie a lui Mihai Roman după transferul la FCSB. Promisiunea făcută de mijlocaşul de 33 de ani

FCSB

Comentarii

Noul mijlocaş al FCSB-ului, Mihai Roman (33 de ani), şi-a luat adio de la FC Botoşani şi de la fanii echipei pentru care a adunat 70 de meciuri, 16 goluri şi 18 pase decisive, în ultimii doi ani.

“Pentru voi, cei care iubiţi FC Botoşani, cât şi pentru cei care mereu mi-au fost alături şi m-au susţinut! În urmă cu doi ani am ajuns la FC Botoşani. Dornic de muncă, dornic să fiu din nou aproape de casă! Am găsit o echipă şi un grup cum nu mă aşteptam, serioşi, devotaţi şi muncitori! De acest grup m-am lipit şi eu şi poate m-am lipit prea mult şi asta face ca acum despărţirea să fie atât de grea! Am trăit doi ani minunaţi aici! Cu bune, cu rele... Poate nu tot timpul a fost totul roz dar eu am iubit aceasta echipă şi am crezut mereu în ea", se arată în mesajul fostului căpitan al echipei FC Botoşani.

Mihai Roman a ţinut să le mulţumească tuturor celor de la FC Botoşani şi a avut un mesaj special pentru antrenorul Costel Enache.

"Vreau să mulţumesc tuturor! De la conducere la antrenor, de la tot staful, la jucători, de la suporteri până la ultimul om care a fost alături de noi şi pentru un meci pe stadion! Sunt onorat şi fericit ca am făcut parte din acest grup! Din această familie! Da, pentru mine aţi fost ca şi familia mea!

Mister... o să ne regăsim la un moment dat! Si dacă nu o sa mă mai vreţi, eu o sa vă vreau! Sunteţi cel mai minunat om, cu care am avut onoarea să lucrez! Sunteţi un model pentru mine, pentru familia mea!", a adăugat Roman.

Mijlocaşul ofensiv nu i-a uitat nici pe fani: "Dragi suporteri, fiţi alături de echipă! Fiţi mândri de ei, aşa cum sunt eu! Fiţi alături mereu, la bine, dar mai ales la greu! Gândiţi-vă că sunt judeţe mult mai mari şi cu potenţial financiar mult mai mare în această ţară, şi nu au echipă în Liga 1! Veniţi pe stadion, susţineţi aceşti oameni minunaţi! Botoşani, vei fi mereu a doua mea casă! Într-o zi o să revin cu aceeaşi dragoste de fotbal! Vă mulţumesc!", a încheiat noul mijlocaş al FCSB-ului.

Afla mai multe despre: mihai romanfcsbpromisiune 

viewscnt
Articole similare