Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Mihai Stoica după noile cazuri de COVID-19 de la FCSB: "Suntem puţini, dar..."

Prima reacţie a lui Mihai Stoica după noile cazuri de COVID-19 de la FCSB: "Suntem puţini, dar..."

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a fost primul care a reacţionat după anunţul că au apărut încă două cazuri de COVID-19 în lotul roş-albaştrilor. MM le-a cerut suporterilor să vină în număr cât mai mare la stadion pentru a-i susţine pe jucătorii care vor intra pe teren.

Prima reacţie a lui Mihai Stoica după noile cazuri de COVID-19 de la FCSB: "Suntem puţini, dar..."

FCSB a primit o veste groaznică în dimineaţa zilei meciului cu CS Mioveni. Alţi doi jucători, Vali Gheorghe şi Vali Creţu, au fost depistaţi pozitiv cu Coronavirus, după ce Edi Iordănescu - stafful său -, dar şi alţi jucătoir de la FCSB au avut rezultat pozitiv la testarea COVID-19. Mihai Stoica, managerul general, a transmis un mesaj pe pagina de Facebook şi a reacţionat la cele întâmplate.

„Am rămas 13!!! În seara asta vom avea nevoie mai mult decât oricând de suport din partea tuturor steliştilor, nu doar a celor care vor ignora distanţa, condiţiile atmosferice, psihoza acestor zile şi vor veni lângă noi pe stadion.   

Suntem puţini, dar cu energia pe care ne-o veţi insufla vom fi mai puternici!”, a scris Mihai Stoica, pe contul oficial de Facebook.

Noi cazuri de COVID-19 la FCSB

Focarul de COVID-19 de la FCSB se măreşte. După ce Edi Iordănescu şi o parte din staff, dar şi mai mulţi jucători, s-au infectat cu Coronavirus, în ziua meciului cu CS Mioveni au apărut alte două cazuri. Potrivit as.ro, testele efectuate sâmbătă dimineaţă de Valentin Gheorghe şi Vali Creţu au venit cu rezultat pozitiv, astfel că aceştia au devenit indisponibili pentru partidă.

Creţu şi Gheorghe erau anunţaţi titulari în echipa FCSB, care până acum avea doar un jucător tânăr care nu mai jucase de mult, Perianu. Acum, Edi Iordănescu şi stafful său vor trebui să găsească soluţii pentru a-i înlocui pe cei doi. FCSB mai are doar 13 jucători valizi pentru partida cu CS Mioveni, iar dacă vor mai apărea cazuri s-ar putea ca partida să nu se joace.

Denis Haruţ va fi trimis, probabil, în locul lui Creţu în banda dreaptă, iar în atac va juca probabil Dumiter, în loc de Gheorghe.

Meciul FCSB - CS Mioveni se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, în etapa a 12-a din Liga 1, LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbreactiecovid-19 

viewscnt
Articole similare