Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Mircea Lucescu după calificarea în grupele Champions League! De când nu a mai fost Dinamo Kiev în grupe

Prima reacţie a lui Mircea Lucescu după calificarea în grupele Champions League! De când nu a mai fost Dinamo Kiev în grupe
Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a vorbit în premieră, după ce a calificat-o pe Dinamo Kiev în grupele Champions League.

VIDEO Play-off Liga Campionilor | Dinamo Kiev - Gent 3-0, Omonia Nicosia - Olympiakos 0-0, Ferencvaros - Molde 0-0

Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, s-a calificat, maţi, în grupele Ligii Campionilor, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia Gent din Belgia, în manşa a doua a play-off-ului preliminariilor. În tur, ucrainenii s-au impus cu 2-1.

"Această linie de fundaşi a făcut faţă meciurilor. Cred că singurul factor care a influenţat comportamentul a fost relaxarea din repriza a doua, de care au profitat adversarii noştri. E o performanţă extraordinară şi vreau să le mulţumesc băieţilor mei pentru această calificare. Nu aveam opt jucători la antrenamente. Avem timp până când vor fi meciurile din grupe, vedem ce mai putem face până atunci", a declarat Mircea Lucescu, după calificarea obţinută în grupe.  

Dinamo Kiev a evoluat ultima dată în grupele Ligii Campionilor, în sezonul 2016/2017.

Meciurile din grupele Ligii Campionilor încep la 20 octombrie, iar tragerea la sorţi a grupelor va fi la 1 octombrie.

 

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kievchampions leagueliga campionilor 

viewscnt
Articole similare