Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Mircea Sandu după ce-a fost trimis în judecată de DNA: "S-a spart puşculiţa şi trebuie să mă agaţe cu ceva!"

Prima reacţie a lui Mircea Sandu după ce-a fost trimis în judecată de DNA: "S-a spart puşculiţa şi trebuie să mă agaţe cu ceva!"

Fotbal

Comentarii

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal Mircea Sandu şi soţia acestuia au fost trimişi în judecată de DNA pentru luare de mită, respectiv complicitate la luare de mită.

Mircea Sandu este acuzat că a primit mită peste 720.000 de lei, de la două persoane, una fiind reprezentanta unei societăţi de avocatură, pentru ca FRF să încheie cu acea societate două contracte de asistenţă juridică.  În rechizitoriu, procurorii DNA arată că, în 2 octombrie 2009, Mircea Sandu, ca preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, beneficiind de ajutorul soţiei sale Elisabeta Sandu, a primit cu titlu de mită suma de 724.000 de lei, de la două persoane fizice, una fiind reprezentanta unei societăţi de avocatură.

Contactat de Libertatea, Mircea Sandu, 66 de ani, a declarat: ”Nu ştiu ce comunicat a dat DNA. Ştiam însă că am un dosar la DNA, pentru că dacă am câştigat procesul cu Loteria s-a spart puşculiţă şi trebuie să mă agaţe cu ceva. Acum sunt în Franţa. Voi lua legătura cu avocaţii când mă întorc în ţară, să vedem despre ce e vorba”.

Afla mai multe despre: mircea sandu 

viewscnt
Articole similare