Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Mirel Rădoi după campania ruşinoasă de la Jocurile Olimpice: ”Acum este uşor să acuzăm, dar nu ştie nimeni ce se întâmpla aici”

Prima reacţie a lui Mirel Rădoi după campania ruşinoasă de la Jocurile Olimpice: ”Acum este uşor să acuzăm, dar nu ştie nimeni ce se întâmpla aici”

Echipa națională

Comentarii

România a remizat în ultimul meci din grupele de la Jocurile Olimpice, 0-0 în faţa Noii Zeelande, ratând astfel calificarea în sferturi.

Naţionala olimpică a României avea nevoie de o victorie pentru a avansa în sfeturile turneului final de la Jocurile Olimpice. Însă, băieţii lui Rădoi nu au putu nici măcar să marcheze şi se vor întoarce acasă, după remiza 0-0 cu Noua Zeelandă.

Favoriţi la locul doi înaintea turneului, ”tricolorii” au fost eliminaţi pe golaveraj de la Olimpiadă, iar dezamăgirea este resimţită în lumea fotbalului românesc. În ciuda rezultatelor dezamăgitoare, în special umilinţa cu Coreea de Sud, Rădoi le-a luat apărarea jucătorilor săi.

Prima reacţie a lui Mirel Rădoi după campania ruşinoasă de la Jocurile Olimpice

”Sunt fericit pentru băieţi, după un rezultat precum cel contra Coreei de Sud am reuşit să ne montăm când poate puţini se aşteptau. Din păcate, nu am avut gramul de noroc necesar. E vorba şi de şansă când vorbim de un meci aşa echilibrat, dar şansa nu poate ţine mereu cu noi. Va trebui să vedem ce pot extrage jucătorii după această experienţă.

Acum este uşor să acuzăm, dar nu ştie nimeni ce se întâmplă aici, munca şi sacrifiicile jucătorilor. Nu ştie nimeni că de când am venit aici nimeni nu poate să doarmă mai mult de 4 ore, jucătorii ieşeau cu ochii cât două cepe la antrenament.

Mâncarea nu a fost aşa cum ne-am fi aşteptat în primele zile, drumurile sunt foarte lungi, practic am reuşit să ne montăm printre noi, să ne strângem printr-o comunicare foarte bună, şedinţe, prin socializare. Chiar şi aşa, am reuşit să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor după acel rezultat ruşinos”, a declarat Mirel Rădoi, la TVR 1.

România începuse cu dreptul turneul final, după victoria 1-0 cu Honduras. Însă, rezultatul mincinios a ascuns prestaţia slabă a ”tricolorilor”, iar norocul acestora s-a scurs la partida cu Coreea de Sud, care ne-a demolat cu scorul de 4-0. Având nevoie de victorie în ultima partidă, naţionala olimpică a reuşit doar să remizeze, 0-0.

Afla mai multe despre: mirel rădoiechipa naţionalăjocurile olimpiceromâna noua zeelandă 

viewscnt
Articole similare