Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Mititelu după blatul demascat cu Gloria Buzău: "Şi mie mi s-a părut un meci ciudat! Nu pot să bag mâna în foc pentru toţi"

Prima reacţie a lui Mititelu după blatul demascat cu Gloria Buzău: "Şi mie mi s-a părut un meci ciudat! Nu pot să bag mâna în foc pentru toţi"

Fotbal

Comentarii

Patronul Universităţii Craiova din 2008 a comentat declaraţiile arbitrului Aurelian Bogaciu şi presupusul blat dintre Gloria Buzău şi Universitatea Craiova, 1-0.

Disputat în penultima etapă a sezonului 2007-2008. Un meci care a făcut valuri, din perspectiva trucării lui, încă de la acea vreme. Universitatea Craiova, cu două etape înainte de finişul campionatului, era o echipă pe locul 9, lipsită de orice obiectiv. Nu mai putea să prindă loc de Europa, nu mai avea cum să retrogradeze. Dar urma să joace cu două echipe care se aflau în bătălie directă pentru a evita Divizia B: Gloria Buzău şi Ceahlăul.
 
"A fost un meci de infarct şi s-a speculat că a fost ceva necurat, că nu ne-am apărat corect şansele. Îmi dau cuvântul de onoare că am avut foarte, foarte multe ocazii. A doua zi am băgat echipa în şedinţă, l-am chemat pe Tănasă la cantonament. Şi mie mi s-a părut un meci ciudat, dar era doar paranoia! Am fost supărat după meciul ăla, dar vă dau cuvântul meu de onoare că niciodată cu mine Universitatea Craiova n-a făcut vreun blat! Niciodată, niciodată!  Jur pe copilaşii mei că nu am făcut niciodată blaturi! Sunt cel mai curat om din fotbalul românesc. Mă doare că se spune asta despre mine... Acuzaţi-mă de ce vreţi voi, dar nu că am făcut blaturi!
 
Domnule, eu nu pot să am încredere în toţi. Poate era unul care nu voia să joace... Nu pot să bag mâna în foc pentru toţi, dar eu mă jur pe copilaşii mei că n-am făcut blaturi niciodată! Dacă vă uitaţi la meci, o să vedeţi ce ocazii au fost. A scos portarul ăla al Buzăului tot. Şi la noi era Silvică în poartă. Îl vedeţi pe Silvică să facă ceva necurat?", a spus Adrian Mititelu pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: adrian mititelucraiovabuzaublatreactiideclaratiiscandalprobleme 

viewscnt
Articole similare