Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Moruţan după gestul făcut la meciul cu Ucraina U19: ”Un moment foarte urât, îmi cer scuze!” Ce discurs a ţinut în vestiar

Prima reacţie a lui Moruţan după gestul făcut la meciul cu Ucraina U19: ”Un moment foarte urât, îmi cer scuze!” Ce discurs a ţinut în vestiar

Superliga

Comentarii

Olimpiu Moruţan a vorbit pentru prima dată de la meciul România U19 - Ucraina U19 1-2, partidă în care s-a ratat calificarea la EURO 2018. Atunci, mijlocaşul lui FC Botoşani şi-a scos tricoul după ce a marcat şi a fost eliminat, deoarece mai avea un cartonaş galben:

Olimpiu Moruţan a stat departe de ochii presei după ce România U19 a ratat calificarea la EURO 2018. În meciul cu Ucraina, naţionala sub 19 ani avea nevoie de cel puţin un egal. Moruţan a deschis scorul, dar şi-a scos tricoul, a văzut ale doilea galben şi a fost eliminat. Din acel moment, Ucraina a început să preseze şi a marcat de două ori. Moruţan spune că a fost un moment extrem de greu pentru el:

”A fost un moment foarte greu pentru mine, înca nu am trecut peste acel moment. Îmi pare foarte rău pentru ceeea ce am făcut şi îmi cer scuze în faţa tuturor. Nu trebuia să fac ce am făcut după gol, să scot tricoul. Cred că a fost o lecţie pentru mine şi îmi pare rău, trebuie să trec peste acest moment, nu am ce face. Trebuie să-mi ajut acum echipa. Au fost foarte mulţi oameni din fotbal care mi-au trimis mesaje, m-au sunat, m-au încurajat”, a declarat Moruţan pentru Telekom Sport.

Mijlocaşul de 18 ani spune că şi-a dorit extrem de mult calificarea la EURO 2018 şi a dezvăluit că a ţinut un discurs în vestiar, înaintea meciului cu Ucraina. Din păcate, meciul s-a terminat prost pentru el:

”Din afara fotbalului, care stau în faţa televizorului şi nu înteleg... şi eu am vrut să fac ţara fericită, nu am vrut să omor sau ”groparul din România”, cum mi s-a spus. Am vrut să duc echipa la EURO, mi-am dorit de la începutul meciului, mergeam prin vestiar şi le spuneam colegilor ”haideţi, mai avem un pas până la EURO, să tragem de noi până în ultimul minut!” A fost greşeală mea şi îmi pare foarte rău , sper să trec peste acest moment urât.

Vă daţi seama că nu o să mai fac greşeala asta. Aş vrea ca, pe viitor, să fac România fericită şi, dacă aş putea, să duc echipa naţională la un Campionat Mondial. Asta e dorinţa mea şi pentru asta vreau să muncesc, să ajung mai puternic şi mai bun ca fotbalist”, a mai spus Moruţan.

Afla mai multe despre: olimpiu morutanfc botosaniliga 1romania u19 

viewscnt
Articole similare