Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Ondrasek după transferul la FCSB: ”Echipa avea nevoie de un nebun ca mine”. De ce este supranumit ”Cobra”

Prima reacţie a lui Ondrasek după transferul la FCSB: ”Echipa avea nevoie de un nebun ca mine”. De ce este supranumit ”Cobra”

FCSB

Comentarii

După ce a fost confirmat transferul său de la Victoria Plzen la FCSB, Zdenek Ondrasek a oferit o primă reacţie.

Zdenek Ondrasek a fost anunţat oficial ca jucătorul FCSB-ului în cursul zilei de luni, după săptămâni întregi de speculaţii. Becali anunţase că jucătorul ceh va veni la Bucureşti cu săptămâni în urmă, însă mutarea aceastuia a avut nevoie de mai mult timp pentru a se finaliza.

În sfârşit ajuns la FCSB, Ondrasek a dezvăluit că este încântat să fie la ”cel mai mare club din România”. Vârful ceh s-a arătat încrezător că echipa avea nevoie de un jucător de profilul său şi că va reuşi să ajute clubul, spre deosebire de ceilalţi atacanţi făcuţi praf de finanţatorul ”roş-albaştrilor”.

Ondrasek a mai povestit şi de unde i se trage porecla, ”Cobra”, pe care o poartă de mai bine de 15 ani, de când era junior.

Prima reacţie a lui Ondrasek după transferul la FCSB

”Mulţumesc, este minunat să fiu aici. Steaua (n.r. FCSB) este cel mai mare club din România, toata lumea ştie asta în Cehia. Este o onoare să fiu aici în sfârşit. Ştiu că avea nevoie de un nebun care să marcheze şi să ajute echipa, iar acel jucător sunt eu.

Şi sper ca totul să meargă bine. Nu, nu a ştiut multă lumea că semenz aici. Am ţinut secret. M-aş descrie ca un fotbalist muncitor, un om de echipă. Fotbalul este un sport de echipă, am nevoie de colegi aşa cum şi ei au nevoie de mine.

A început ca o glumă, acum 15 ani, un antrenor a spus că sunt cam leneş, dar apoi atac ca o cobră. A început ca o gluma, dar a continuat şi sunt fericit, pentru că oriunde jucam era mai uşor pentru toată lumea să îmi spună 'Cobra' decât să îmi spună pe nume, pentru că este greu de pronunţat. Aşa că a rămas 'Cobra'”, a declarat Zdenek Ondrasek.

Afla mai multe despre: fcsbatacant nou fcsbgigi becalizdenek ondrasek 

viewscnt
Articole similare