Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Pintilii despre postul de secund la naţională! MM Stoica, moment fabulos când a intrat în vestiar fără să ştie vestea plecării: "Mi-a picat faţa" | EXCLUSIV

Prima reacţie a lui Pintilii despre postul de secund la naţională! MM Stoica, moment fabulos când a intrat în vestiar fără să ştie vestea plecării: "Mi-a picat faţa" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit ce a vorbit secundul Mihai Pintilii, dorit la echipa naţională, cu un colaborator din staff-ul lui Toni Petrea.

Ce i-a spus Mihai Pintilii unui colaborator de la FCSB: "Cu cine vorbeşti? Cu Cornel Dinu?"

Pentru Telekom Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că Mihai Pintilii e dorit ca secund la echipa naţională de Edi Iordănescu. În aceste momente, FCSB îi garantează fostului mijlocaş continuitatea la echipă, dacă refuză naţionala. 

Prima reacţie a lui Pintilii a fost făcută public de MM Stoica. "Am vorbit azi cu el. Un colaborator de la FCSB, când a fost întrebat despre Pintilii ce să facă, a zis că are de ales între oportunitate şi loialitate. Şi Pintilii a zis <<Cu cine vorbeşti? Cu Cornel Dinu?>> Aştept să văd ce decizie ia. E la începutul meseriei, e al nostru, o decizie foarte complicată. Vedem ce se va întâmpla luni. Eu îmi doresc să rămână, dar mă gândesc la club şi la mine. Acum nu ştiu dacă e cum gândeşte, dacă e o oportunitate care-l poate propulsa sau poate avea continuitate la noi. 

Nu are licenţă, dar el are o poziţie în cadrul clubului faţă de alţii. El rămâne clar cât suntem eu şi Gigi la echipă. Antrenor se face, citeşte jocul, ştie. Avem variante acum, dar nu variante la fel de bune", a declarat expertul Telekom Sport. 

Mihai Stoica n-a ştiut ce secund vrea Edi Iordănescu la echipa naţională

Preţ de câteva zile, conducătorul de la FCSB n-a ştiut ce variantă are la prima reprezentativă fostul antrenor al echipei din Berceni. După ce şi-a pus semne de întrebare în cadrul vestiarului, chiar Pintilii i-a recunoscut. 

"De când am auzit, am intrat în vestiarul staff-ului şi am zis: <<Bă, ce secund iau? Că nu pot sta aşa...>> Am lucrat cu Alexandru Radu, merge cu Edi peste tot, dar ştiu ce secunzi au fost la naţională şi ce secunzi sunt la alte naţionale

<<Am zis, cine o fi?>> Habar nu aveam, sub nicio formă. Am ieşit şi a venit Pintilii şi mi-a zis. Mi-a picat faţa. Vreo două zile am ţinut în mine, nu mai puteam. Mi-e greu să spun ce estimez dacă rămâne sau se duce. Să mergi secund la naţională, de luni până vineri te duci la program. M-aş distra să-l vă pe Pintilii în birou 6-8 ore zilnic, urmărind Sassuolo - Cagliari. Îl văd în iarbă", a adăugat oficialul de la FCSB. 

Ca jucător, Mihai Pintilii a îmbrăcat tricoul echipei naţionale de 46 de ori, a marcat un gol şi a participat cu România la EURO 2016.

 

Afla mai multe despre: mihai pintiliiechipa nationalaedi iordanescumihai stoicaedward iordanescu 

viewscnt
Articole similare