Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Pliskova după ce a eliminat-o pe Halep: ”Îmi îmbunătăţesc recordul împotriva Simonei”. Momentul în care s-a schimbat meciul

Prima reacţie a lui Pliskova după ce a eliminat-o pe Halep: ”Îmi îmbunătăţesc recordul împotriva Simonei”. Momentul în care s-a schimbat meciul

Tenis

Comentarii

Karolina Pliskova spune că prima pauză a ajutat-o să intre mai bine în meciul cu Halep şi de acolo a început să domine categoric. Simona Halep a fost eliminată în semifinale la Miami, după ce a pierdut cu 7-5, 6-1 în faţa lui Pliskova. Meciul a avut două pauze de câte o oră cauzate de ploaie.

Halep s-a descurcat bine în primul set cu Pliskova, însă totul s-a rupt după ce meciul a fost întrerupt din cauza ploii. Cehoaica recunoaşte şi ea că acolo a fost un punct de răscruce:

”Nu a fost simplu, pentru că am avut atât de mult de aşteptat. Dar, aşa este la Miami, condiţiile se pot schimba foarte uşor şi cred că amândouă eram pregătite şi pentru o astfel de situaţie. A fost greu de dimineaţă, dar am stat jumătate de zi la hotel - ceea ce a fost bine. După prima întrerupere am început să mă descurc mai bine. Am luptat mai mult, am jucat mai agresiv şi a dat roade [...] Îmi îmbunătăţesc recordul direct împotriva Simonei, care încă nu este prea bun. Este o jucătoare foarte bună şi toate meciurile cu ea sunt grele”, a declarat Karolina Pliskova, citată de ProSport.

Afla mai multe despre: pliskovahalep 

viewscnt
Articole similare