Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Rareş Fortuneanu după tragerea la sorţi pentru Euro 2022: ”Suedia e favorită clară. Ne batem cu Muntenegru!”

Prima reacţie a lui Rareş Fortuneanu după tragerea la sorţi pentru Euro 2022: ”Suedia e favorită clară. Ne batem cu Muntenegru!”

Handbal

Comentarii

Naţionala masculină de handbal a României şi-a aflat adversarii din campania de calificare la EURO 2022.

”Tricolorii” au avut noroc la tragerea la sorţi care a avut loc în această seară, reuşind să evite echipe puternice la nivel continental. Băieţii lui Rareş Fortuneanu au fost repartizaţi în Grupa a 8-a, alături de Suedia, Muntenegru şi Kosovo.

Selecţionerul României a declarat după tragerea la sorţi: ”Avem o şansă mare după 26 de ani de a califica echipa României la această mult râvnită competiţie continentală. Tragerea la sorţi ne-a repartizat într-o grupă cu o favorită clară, Suedia. Noi şi Muntenegru avem 50%-50%. Muntenegru are puţin mai multă experienţă la acest nivel. Kosovo este dezavantajată pe hârtie şi probabil că pleacă cu ultima şansă, dar am convingerea că niciun meci nu va fi uşor”

Fortuneanu spune că pandemia nu ar trebui să afecte mai mult o anumită echipă: ”Pandemia a fost la fel pentru toată lumea, iar sportivii au stat departe de terenuri mult timp, pregătindu-se fiecare cum a putut. Toată lumea pleacă de pe picior de egalitate. Pariul meu pentru această calificare este echipa, iar mariajul între cele două generaţii sper să ne aducă o calificare” a mai declarat Rareş Fortuneanu, după tragerea la sorţi.

Afla mai multe despre: rareş fortuneanu 

viewscnt
Articole similare