Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Răzvan Burleanu după valul de îmbolnăviri de COVID-19 din Liga 1: "Jucătorii au greşit. Era inevitabil, mai mult ca sigur nu s-a respectat protocolul"

Prima reacţie a lui Răzvan Burleanu după valul de îmbolnăviri de COVID-19 din Liga 1: "Jucătorii au greşit. Era inevitabil, mai mult ca sigur nu s-a respectat protocolul"

Cupa României

Comentarii

La finalul meciului Sepsi - FCSB 0-1, la capătul căruia "roş-albaştrii" au câştigat Cupa României, Răzvan Burleanu a vorbit despre situaţia din fotbalul românesc în lumina îmbolnăvirilor de COVID-19 tot mai multe la echipele dinf fotbalul autohton.

Preşedintele FRF crede că echipele şi jucătorii au greşit atunci când au făcut presiuni pentru a nu sta în cantonamente centralizate până la finalul Ligii 1 şi consideră că era inevitabil să nu avem îmbolnăviri de COVID-19. Burleanu spune că trebuie să luăm în calcul orice scenariu pentru terminarea Ligii 1.

Şeful de la Casa Fotbalului a vorbit şi depsre revenirea suporterilor pe stadioane. "Cu siguranţă, greşeala care s-a făcut a fost acea presiune a jucătorilor şi echipelor pentru a ieşi din cantonamentele centralizate. Cred că era inevitabil să nu avem îmbolnăviri, mai ales că mai mult ca sigur nu s-a respectat protocolul medical în afara vieţii sportive.

Trebuie să luăm în calcul orice scenariu. Aşteptăm să vedem ce semnale primim din partea autorităţile.



Cunoaşteţi foarte bine propunerea noastră, cu 10% din capacitatea stadionului să fie ocuppată, cu măsuri de distanţare. În acest moment, şi noi considerăm că nu are niciun sens să forţăm autorităţile pentru a avea suporteri pe stadioane. Ne dorim să ieşim din această criză cât mai repede"
, a spus Răzvan Burleanu, după meci.

Afla mai multe despre: razvan burleanucovid-19imbolnaviri 

viewscnt
Articole similare