Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu după ce a cucerit încă un titlu de campion: "Căpitanul echipei îmi spunea că nicio echipă nu a reuşit asta"

Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu după ce a cucerit încă un titlu de campion: "Căpitanul echipei îmi spunea că nicio echipă nu a reuşit asta"

Stranieri

Comentarii

Al Hilal, antrenată de Răzvan Lucescu, a câştigat, sâmbătă seară, titlul naţional în Arabia Saudită. După performanţa obţinută în zona Golfului, antrenorul a declarat că 'va fi prima noapte când pot dormi liniştit'.

Răzvan Lucescu e campion în Arabia Saudită

Tensiunea finalului de sezon din Arabia Saudită şi-a spus cuvântul. Răzvan Lucescu a recunoscut că a trăit la maximum ultimele etape din campionat: „Oriunde am fost am câştigat ceva. Este al optulea trofeu, nu al şaptelea. Presa de la noi nu a contabilizat Cupa Ligii Qatarului şi îmi pare rău, pentru că a fost prima experienţă în străinatate, iar acel trofeu a fost primul din istoria respectivului club. Simt o bucurie enormă. A fost un an greu, dar fericit. Căpitanul echipei, un lider absolut, chiar dacă nu joacă titular prea mult, îmi spunea că nicio echipă din Arabia Saudită nu a reuşit «dubla» Champions League şi titlu în acelaşi sezon.

Sunt fericit pentru că am fost eu cel care a reuşit această performanţă. Nu a fost uşor. În fiecare oră din acest sezon mă gândeam doar cum să câştig şi titlul, după Champions League şi Mondialul unde am pătruns în semifinale. Aveam nevoie să mă hrănesc cu confirmarea. În sfârşit, astăzi va fi prima noapte când pot dormi liniştit", a declarat Răzvan Lucescu pentru Radio Sport 1.

De asemenea, Răzvan Lucescu a avut un mesaj şi pentru susţinătorii săi din România: 

"Nu a fost timp de bucurie nici după Champions şi nici după Mondial. Noi continuăm să jucăm. După semifinala de la Mondiale noi la trei zile am jucat în Cupă. Am făcut mare bucurie aici. Saudiţii găsesc în fotbal bucuria vieţii lor. Ocazia de a scoate din ei toate frustrările şi să vină la stadion pentru fericire, pentru linişte. Sunt convins că se bucură la fel de mult ca şi mine. Sunt fericit, simt bucurie mare. Mulţumesc tuturor celor din ţară care sunt alături de mine. Am nevoie de trăirile lor. Îi salut pe toti!”, a mai spus antrenorul pentru sursa citată. 

Echipa lui Lucescu are 66 de puncte în clasament, cu şase mai multe faţă de a doua clasată, Al Nassr, şi cu avantaj în ceea ce priveşte criteriile de departajare.

Răzvan Lucescu este şi campion al Greciei, cu PAOK, în 2019. Imediat după acel titlu a făcut pasul în Arabia Saudită. 

Afla mai multe despre: razvan lucescual hilaltitlu razvan lucescu 

viewscnt
Articole similare