Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Ronaldo după meciul fabulos cu Atletico: ”Pentru asta m-a transferat Juventus!” Declaraţii pline de entuziasm

Prima reacţie a lui Ronaldo după meciul fabulos cu Atletico: ”Pentru asta m-a transferat Juventus!” Declaraţii pline de entuziasm
Comentarii

Cristiano Ronaldo a vorbit cu mult entuziasm după ce Juventus s-a impus cu 3-0 în faţa lui Atletico Madrid şi s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor. Portughezul a marcat toate golurile pentru Juventus. În tur, Atletico reuşise să câştige cu 2-0.

Juventus s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor după un meci excelent făcut de Cristiano Ronaldo. Portughezul a marcat cele trei goluri de care Juventus avea nevoie pentru a întoarce acel 2-0 din tur. La final, Ronaldo a declarat că este mândru de colegii săi şi spune că Juventus a arătat acum că are mentalitate de Champions League.

”Trebuia să fie o noapte specială. A fost o noapte specială. Nu doar datorită golurilor, ci datorită echipei. Aceasta este mentalitatea în Champions League. Nu am câştigat încă nimic, dar e un motiv să fim mândri. Suntem pe drumul cel bun. Niciodartă în istoria lui Juventus nu a mai existat aşa o "remontada". De aceea m-a transferat Juventus. Ca să ajut. Eu încerc să-mi fac treaba şi e clar că sunt foarte fericit. A fost o seară magică. Atletico e o echipă mare, dar şi noi suntem la fel şi meritam să ne calificăm. (Şi în finală?) Încă e devreme. O luăm pas cu pas şi vom vedea”, a declarat Cristiano Ronaldo.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoatletico madrid 

viewscnt
Articole similare