Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Săndoi după cele trei puncte obţinute cu Voluntari: ”O victorie muncită”

Prima reacţie a lui Săndoi după cele trei puncte obţinute cu Voluntari: ”O victorie muncită”

Superliga

Comentarii

Chindia Târgovişte a primit vizita lui FC Voluntari în etapa cu numărul 29 a Ligii 1. Gazdele au reuşit să se impună cu scorul de 1-0, graţie unui gol al lui Marco Dulca în minutul 27.

În urma victoriei cu FC Voluntari, Chindia a urcat la 39 de puncte, două în urma lui FC Botoşani şi Academicii Clinceni, ocupantele ultimelor locuri de play-off. Emil Săndoi s-a arătat în general mulţumit de jocul echipei sale şi a recunoascut că speră încă să obţina un loc printre primele şase.

Prima reacţie a lui Săndoi după victoria cu Voluntari

”Ne-am pierdut puţin în a doua repriză, am avut avantaj, n-am ştiut să profităm. Bine că am reuşit să înscriem şi după am gestionat acceptabil rezultatul de pe tabelă. O victorie muncită, care ne duce la 39 de puncte şi o victorie care ţine aprins interesul pentru ultima etapă.

Vom incerca în continuare în speranţa că în celelalte două jocuri se va întâmpla un rezult pozitiv pentru noi. Şi la noi, şi la FC Argeş sunt orgolii în joc şi Argeş a avut nişte rezult incredibile în ultima perioadă”, a spus Emil Săndoi, în urma partidei cu Voluntari.

Afla mai multe despre: liga 1chindia târgoviştefc voluntarichindia voluntariemil săndoi 

viewscnt
Articole similare