Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Sebastian Colţescu după scandalul mondial de rasism pe care l-a provocat. Haţegan a oferit şi el o declaraţie

Prima reacţie a lui Sebastian Colţescu după scandalul mondial de rasism pe care l-a provocat. Haţegan a oferit şi el o declaraţie
Comentarii

Sebastian Colţescu a oferit o primă reacţie după ce a fost acuzat de rasism în timpul meciului PSG - Başakşehir. Declaraţia a fost preluată de RMC Sport de pe un cont de Twitter ce se presupune a fi a lui Sebastian Colţescu.

Sebastian Colţescu a provocat un scandal mondial. În timpul meciului PSG - Istanbul Başakşehir, Colţescu, cel care a fost al patrulea arbitru, i-a cerut lui Ovidiu Haţegan să-l elimine şi pe Pierre Webo, secund la echipa turcă. Însă formula de adresare n-a fost cea mai fericit: ”Ăla negru de acolo. Nu se poate aşa ceva. Ăla negru”. 

Prima reacţie a lui Sebastian Colţescu: ”Îmi pare rău pentru această neînţelegere”

Pierre Webo a reacţionat vehement după ce a auzit replica lui Sebastian Colţescu şi l-a acuzat de rasism. Arbitrul român a încercat să-i explice că termenul de negru” nu este jignitor în limba română, însă cei de la Istanbul BB nu s-au lăsat convinşi, au mers la vestiar, meciul a fost întrerupt şi se va relua astăzi.

Publicaţia RMC Sport publică acum o afirmaţie făcută de Sebastian Colţescu pe contul său de Twitter. Într-o primă reacţie, arbitrul român îşi cere scuze şi spune că n-a intenţionat în niciun moment să fie rasist:

”Îmi pare rău pentru această neînţelegere. Nu am avut în niciun moment intenţia să fiu rasist. Într-un astfel de context, uneori oameni nu se pot exprima corect şi pot fi înţeleşi greşit. Îmi cer scuze în numele UEFA Champions League. Sper că veţi înţelege”, a fost mesajul postat de Sebastian Colţescu. Totuşi, nu există o confirmare a faptului că acel cont de Twitter îi aparţine, deoarece a fost deschis la începutul lunii decembrie. 

Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan

Site-ul Europe1.fr publică şi o primă declaraţie oferită de Ovidiu Haţegan, cel care a condus brigada de arbitri: ”Nu putem face nicio declaraţie, trebuie să vorbim întâi cu cei de la UEFA. În mod normal, v-aş răspunde cu bucurie, dar nu în această seară. Desigur, ne pare rău, dar respectaţi tăcerea şi înţelegeţi situaţia”.

Afla mai multe despre: coltescu 

viewscnt
Articole similare