Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Sergio Ramos, după zvonurile care-l dau plecat de la Real Madrid

Prima reacţie a lui Sergio Ramos, după zvonurile care-l dau plecat de la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Sergio Ramos, 33 de ani, consideră serios să plece de la Real Madrid, din cauza sezonului slab pe care l-a avut echipa, notează cotidianul spaniol AS, care citează emisiunea TV El Chiringuito.

Informaţia a făcut rapid înconjurul lumii, iar fanii blanco au intrat în alertă. În urmă cu puţin timp, pe contul său oficial de Twitter, Sergio Ramos a avut o primă reacţie în urma acestor zvonuri. Nu s-a grăbit să le infirme, nici să le confirme. Dar mesajul său pare unul dedicat tuturor madrilenilor.

Pe 24 mai, în minutul 93 al finalei Ligii Campionilor dintre Real Madrid şi Atletico Madrid, Sergio Ramos a reluat cu capul centrarea lui Luka Modric şi a dus meciul în prelungiri.

Postarea căpitanului merengue face trimitere la acel moment şi explică: ”Un gol marcat cu tot sufletul. Tot sufletul suflării madrilene din întreaga lume”. Un mesaj simplu, prin care Ramos pare că vrea să-şi asigure suporterii că mintea sa rămâne concentrată la Real Madrid.

 

 

În vârstă de 33 de ani, Ramos mai are doi ani de contract cu Real Madrid. Nu mai puţin de 606 meciuri a strâns Sergio Ramos pentru Real Madrid, formaţie pentru care a marcat 84 de goluri până acum. Fotbalistul originar din Camas a câştigat de patru ori UEFA Champions League cu gruparea merengue, precum şi alte patru titluri de campion al Spaniei şi alte 12 trofee. Cu naţionala Spaniei, Ramos este atât campion mondial, cât şi campion european. 163 de selecţii are în prima reprezentativă Ramos şi 18 goluri marcate. Este considerat de specialişti, cel mai mare fundaş din istoria fotbalului iberic.

Afla mai multe despre: sergio ramosreal madrid 

viewscnt
Articole similare