Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Ştefan Radu după ce a scris istorie la Lazio: "Am egalat recordul? Nu credeam că voi ajunge la aceste cifre"

Prima reacţie a lui Ştefan Radu după ce a scris istorie la Lazio: "Am egalat recordul? Nu credeam că voi ajunge la aceste cifre"

Serie A

Comentarii

Ştefan Radu a intrat în istoria clubului Lazio la 34 de ani. Fundaşul român a oferit o primă reacţie, după ce a egalat un record.

Moment istoric pentru Ştefan Radu la Lazio

Ştefan Radu a ajuns, duminică, la un total de 401 meciuri jucate pentru Lazio Roma şi a egalat, astfel, recordul lui Giuseppe Favalli. Radu a fost titular în meciul câştigat de Lazio, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), în faţa formaţiei Udinese, din etapa a XXVIII-a a campioantului italian Serie A.

”Am egalat recordul? Nu credeam că voi ajunge la aceste cifre! Am luat-o pas cu pas. Au trecut 13 ani de când joc aici şi uite că o fac în continuare. Sunt puţin mai bătrân, dar mai am benzină, mai pot duce meciuri în picioare. Fiecare partidă a fost specială pentru mine, fiecare a fost plină de emoţii şi poveşti.

Îmi amintesc fiecare din cele 401 meciuri. Dar dacă ar fi să aleg unul, acela ar fi finala Cupei Italiei din 2013 (n.r Lazio a învins Roma cu 1-0). Aveam nevoie de victorie, au fost două reprize diferite. În prima am dominat, în a doua am suferit, dar important este că nu am primit gol. Sunt trei puncte preţioase, sunt fericit”, a declarat Ştefan Radu la atingerea bornei istorice. 

Jucătorul român, în vârstă de 34 de ani, este la Lazio din ianuarie 2008, când a fost transferat, mai întâi sub formă de împrumut, de la Dinamo.
 
La formaţia romană, el a jucat 327 meciuri în Serie A, 25, în Cupa Italiei, patru, în Supercupa Italiei, trei, în Liga Campionilor şi 42, în Liga Europa, marcând opt goluri şi oferind 20 de pase decisive.

Afla mai multe despre: stefan radulaziostefan radu record lazio 

viewscnt
Articole similare