Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Steven Gerrard după transferul lui Ianis Hagi. Cuvinte superbe pentru mijlocaşul român: "L-am tot urmărit şi mi-am dat seama!"

Prima reacţie a lui Steven Gerrard după transferul lui Ianis Hagi. Cuvinte superbe pentru mijlocaşul român: "L-am tot urmărit şi mi-am dat seama!"
Comentarii

Ianis Hagi s-a despărţit de Genk şi a semnat cu Glasgow Rangers, unde a fost împrumutat de belgieni până la finalul acestui sezon.

Astfel, la Glasgow Rangers, Ianis Hagi va colabora cu fostul mare jucător al lui Liverpool, Steven Gerrard. Cu englezul pe banca tehnică, Rangers este pe locul al doilea în campionatul Scoţiei, la cinci puncte în spatele liderului Celtic.

"L-am urmărit pentru o bună perioadă de timp şi este clar că are calitate necesară pentru a face diferenţa în echipa noastră" , a declarat Steven Gerrard.

Ianis Hagi a semnat cu Rangers

Ianis Hagi a fost transferat în vară de Genk, după evoluţiile foarte bune pe care le-a avut la Campionatul European U21. Belgienii au plătit atunci 4 milioane de euro, dar Viitorul a păstrat procent şi dintr-un viitor transfer.

Însă Ianis n-a reuşit să se impună şi a adunat în acest sezon doar 718 minute, timp în care a marcat de 3 ori şi a reuşit 4 assist-uri. Până la urmă, belgienii au ales să-l împrumute până în vară la Glasgow Rangers, care are şi opţiune pentru transferul definitiv. În cazul în care scoţienii vor dori să-l păstreze, vor fi nevoiţi să achite 5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare