Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Şumudică după ce a semnat cu CFR Cluj! ”Am luat decizia în 10 minute! M-am înţeles cu oamenii, serioşi, profesionişti!”

Prima reacţie a lui Şumudică după ce a semnat cu CFR Cluj! ”Am luat decizia în 10 minute! M-am înţeles cu oamenii, serioşi, profesionişti!”

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică este noul antrenor al campioanei României.

Şumi nu a ezitat să semnze cu gruparaea din Gruia şi a luat decizia în doar 10 minute. Antrenorul român a negociat şi cu FCSB, dar nu s-a înţeles cu Gigi Becali. Agentul său i-a prezentat oferta de la CFR şi nu a stat pe gânduri. 

Oferta a fost ieri primită de agentul meu. Am luat decizia în 10 minute, cred. M-am înţeles cu oamenii, serioşi, profesionişti. Astăzi am pus semnătura pe contract. Cand eram la negocierile finale şi am semnat contractul, chiar primeam telefoane din Arabia Saudită. Eu am luat decizia de aseară. Nu mi-a mai mai stat nimic în cale în a semna noul contract.

Importantă e calificarea în Champions League, dar cred că e destul de greu. Următoarea e Europa League. Conference League e un target abordabil şi în ultima instanţă, dar sper să nu ajungem acoo. Ar fi ultima varianta pentru CFR Cluj, dar cred că a fost privită că un eşec”, a declarat Marius Şumudică, pentru AntenaSport. 

Afla mai multe despre: şumudică 

viewscnt
Articole similare