Experiențe împreună.
You are here:

Prima reacţie a lui Tătăruşanu după ce a fost prezentat de AC Milan: „Cred că pot aduce un echilibru la echipă”

Prima reacţie a lui Tătăruşanu după ce a fost prezentat de AC Milan: „Cred că pot aduce un echilibru la echipă”

AC Milan

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu a declarat, după ce a semnat cu AC Milan, că este mândru de acest nou angajament şi că el poate aduce echilibru la formaţia italiană.

“De la această nouă aventură cu Milan mă aştept să joc un fotbal bun, să fac parte dintr-o echipă puternică şi să încheiem sezonul pe un loc mai bun faţă de campionatul trecut. Cred că pot ajuta la aducerea unui echilibru la echipă, pentru că în acest moment este foarte tânără.

Am vorbit cu antrenorul mi-a urat bun venit la club. Mi-a spus că este bucuros că vom colabora din nou (n.r. – Pioli a mai fost antrenorul românului la Fiorentina) şi că abia aşteaptă să mă aibă în echipă la antrenamente. Am jucat şi cu Ante Rebic la Fiorentina, dar nu am păstrat legătura, Sunt curios să îl revăd şi să  vorbim din nou”, a spus Tătăruşanu.

Portarul român a avut şi un mesaj pentru fani: “Sunt mândru că sunt aici. Abia aştept să vă văd la stadion. Forza Milan”.

AC Milan a anunţat, sâmbătă, transferul lui Ciprian Tătăruşanu de la Olympique Lyon, portarul semnând un contract până pe 30 iunie 2023.

viewscnt
Articole similare
VIDEO Cel mai dulce moment pentru Simona Halep de ziua sa de nastere. Toata arena i-a urat...