Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Thomas Tuchel, după ce a devenit oficial că pleacă de la Bayern

Prima reacţie a lui Thomas Tuchel, după ce a devenit oficial că pleacă de la Bayern
Comentarii

Bayern Munchen va renunţa la serviciile antrenorului Thomas Tuchel după încheierea acestui sezon, a anunţat clubul bavarez.

Tuchel a reacţionat după ce Bayern va renunţa la el din vară

Tuchel a fost numit în funcţie în martie 2023, când l-a înlocuit pe Julian Nagelsmann, devenit între timp selecţioner al Germaniei. El a semnat atunci un contract valabil până la 30 iunie 2025, care se va încheia însă cu un an mai devreme.

Astfel, printr-un comunicat oficial, bavarezii au anunţat că se vor despărţi de antrenorul Thomas Tuchel (50 de ani) la finele acestui sezon. Despărţirea se va efectua ”de comun acord”.

"Am căzut de comun acord că vom încheia colaborarea la finalul sezonului. Până atunci, desigur, voi face tot ce-mi stă în putinţă împreună cu cei din staff-ul meu tehnic pentru a ne asigura că se va obţine cât de mult succes se poate", a spus Thomas Tuchel.

Bayern Munchen, care a câştigat campionatul Germaniei în ultimii unsprezece ani, ocupă în prezent locul secund în clasament, la opt puncte în spatele liderului Bayer Leverkusen, având şanse din ce în ce mai mici de a-şi păstra titlul la finalul sezonului.

Afla mai multe despre: ţuchelbayerncontract 

viewscnt
Articole similare