Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Tom Brady după eşecul din Super Bowl LII: "Nu a fost seara noastră". Gest urât făcut la finalul meciului

Prima reacţie a lui Tom Brady după eşecul din Super Bowl LII: "Nu a fost seara noastră". Gest urât făcut la finalul meciului

NFL

Comentarii

Tom Brady (40 ani) a ratat şansa de a cuceri cel de-al şaselea Super Bowl din cariera sa, New England Patriots pierzând finala în faţa celor de la Philadelphia Eagles. Imediat după încheierea partidei, Brady s-a dus direct la vestiare, fără a-i strânge mâna lui Nick Foles, quarterback-ul adversarilor, desemnat totodată MVP-ul partidei.

"E dezamăgitor. Atunci când pierzi e urât, dar face parte din joc. Intri pe teren şi încerci să câştigi întotdeauna, însă uneori pierzi, aşa stau lucrurile. Am avut o fază importantă spre finalul meciului pe care nu am reuşit să o concretizez. Nu a fost seara noastră" - a spus Tom Brady. 

Philadelphia Eagles a câştigat pentru prima dată în istorie Super Bowl, după ce a învins, duminică, la Minneapolis, pe New England Patriots, cu 41-33 (22-12). Învingătorii au mai avut două finale ratate, în 1981 şi 2005. New England era deţinătoarea trofeului şi mai câştigase titlul de patru ori.

Nick Foles (Philadelphia) a fost ales MVP-ul meciului.

Afla mai multe despre: tom bradynew england patriotssuper bowlreactie 

viewscnt
Articole similare