Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Toni Conceicao după ruşinea cu Dudelange: ”Credeam că ne vom califica!” Ce spune despre demitere

Prima reacţie a lui Toni Conceicao după ruşinea cu Dudelange: ”Credeam că ne vom califica!” Ce spune despre demitere

UEFA Europa League

Comentarii

Toni Conceicao spune că Dudelange s-a pliat perfect pe stilul de joc al lui CFR Cluj şi de aici a început dezastrul. Campioana României a fost eliminată de Dudelange din play-off-ul Europa League, după ce a fost învinsă cu 5-2 la general.

Campioana României a trăit una dintre cele mai mari umilinţe din istoria fotbalului românesc. CFR Cluj a fost eliminată de campioana Luxemburgului, cu 5-2 la general. Toni Conceicao spune că este un rezultat la care nu se aştepta, chiar dacă ştia că Dudelange este o echipă foarte periculoasă:

”Suntem foarte trişti, foarte dezamăgiţi de acest rezultat. A fost un rezultat extrem de prost pentru noi. Credeam foarte tare că putem trece de acest meci şi să ajungem în faza grupelor. Adevărul este că în cele două jocuri, şi în cel din deplasare, şi aici, nu am arătat competenţi. I-am analizat, şi în meciul cu Legia, şi în meciul cu Videoton, a fost o echipă care s-a mulat perfect pe jocul adversarului.

Echipa a făcut o primă repriză bună, am avut două ocazii de a marca gol şi am încercat să le dau mai multă motivaţie jucătorilor. Nu a fost posibil. La începutul reprizei a doua am primit gol şi de acolo partida a devenit foarte dificilă.

Această echipă din Luxemburg nu este o echipă de amatori, este o echipă care munceşte din greu, are jucători cu calitate. Este o echipă puternică din punct de vedere colectiv. Nu este o echipă cu stele sau cu super-jucători, e adevărat. Dar au fost mai buni ca noi, trebuie să recunoaştem acest lucru şi să ne felicităm adversarul. Ne doream mult prezenţa în faza grupelor, atât din punct de vedere sportiv, cât şi din punct de vedere financiar. Nu a fost posibil”, a declarat Toni Conceicao pentru Telekom Sport.

Întrebat despre o eventuală demitere, Conceicao spune că are scuze pentru rezultatele slabe: ”Eu am venit la club într-o situaţie dificilă. Echipa a jucat din trei în trei zile. În acest timp am pierdut unii jucători, jucători importanţi, fundamentali în echipă, iar acest lucru mi-a limitat opţiunile”.

Afla mai multe despre: toni conceicaocfr clujeuropa leaguedudelange 

viewscnt
Articole similare