Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Toni Petrea, după ce Şumudică a fost anunţat la FCSB: ”Gigi Becali e liber să aleagă!” A confirmat că pleacă de la echipă: ”Am refuzat propunerea”

Prima reacţie a lui Toni Petrea, după ce Şumudică a fost anunţat la FCSB: ”Gigi Becali e liber să aleagă!” A confirmat că pleacă de la echipă: ”Am refuzat propunerea”

FCSB

Comentarii

Universitatea Craiova a învins, miercuri, la Giurgiu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FCSB, într-un meci contând pentru etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I. FCSB a jucat cu o echipă complet remaniată, formată din jucători tineri.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Alexandru Cicâldău în minutul 56, cu un şut din interiorul careului.

La finalul partidei, Toni Petrea a vorbit despre meci, dar şi despre posibila sosire a lui Marius Şumudică la FCSB. Tehnicianul a confirmat că i s-a propus prelungirea contractului, dar că a refuzat-o pentru că nu a reuşit să aducă titlul de campioană FCSB-ului. Iată cele mai importante declaraţii ale lui Toni Petrea la finalul derby-ului cu Universitatea Craiova:

Despre meci
”Păcat că am pierdut, dar sunt mulţumit de aceşti copii. Jucătorii mei au avut un program încărcat, urmează şi acţiunile echipei naţionale şi am considerat că titularii au nevoie de linişte. Vom merge cu aceeaşi strategie şi cu CFR. Nu mi-e frică de un scor fluviu”

Despre protestele fanilor
”Normal că îi înţeleg. Primul supărat sunt eu, pentru că nu am reuşit să câştigăm acest titlu. Supărarea mare este şi în rândul jucătorilor. Le înţeleg supărarea, îmi pare rău”

Despre viitor
”Eu termin contractul la finalul sezonului. Mi s-a propus prelungirea, dar cred că este momentul să mă opresc pentru că nu am reuşit să câştig acest campionat”

Despre Şumudică
”Nu mă interesează aşa ceva. Patronul are libertate să aleagă orice antrenor doreşte. A fost o experienţă interesantă şi utilă să lucrez cu Gigi Becali. Eu cred că echipa asta a arătat foarte bine în acest sezon. Am dominat o mare parte din campionat, am avut evoluţii bune, poate cu sezoane printre cele mai bune ale unor jucători. Sunt şi lucruri pozitive şi trebuie să privim şi aşa, nu doar negativ. Se tot fac speculaţii, nu am ce să lămuresc cu privire la implicarea patronului”

Afla mai multe despre: toni petreafcsbgigi becalişumudică 

viewscnt
Articole similare