Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Valeriu Iftime după calificarea Botoşaniului în turul doi din Europa League: "Mi-a stat inima! Mă rog la Dumnezeu să-mi dea o echipă accesibilă"

Prima reacţie a lui Valeriu Iftime după calificarea Botoşaniului în turul doi din Europa League: "Mi-a stat inima! Mă rog la Dumnezeu să-mi dea o echipă accesibilă"

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul Botoşaniului, a reacţionat în direct la Telekom Sport după ce echipa sa s-a calificat în turul doi preliminar din Europa League. Iftime a declarat că se roagă la Dumnezeu pentru a primi o echipă accesibilă în următoarea rundă, ca să poată trece mai departe.

Patronul echipei antrenate de Marius Croitoru a spus că i-a stat inima în loc la ratarea kazahilor din ultimele secunde, dar se bucură enorma pentru reuşită. Ifitme a recunoscut că Ofosu putea fi eliminat în prima repriză, la faza penalty-ului ratat de Ordabasy.

"Nu mă întrebaţi acum... Mi-a stat inima în loc. Am avut un blocaj, a fost un arbitru corect, pentru că dacă dădea roşu la Ofosu la prima fază era grea. A fost frumos, am jucat fotbal. Prea aproape de inima mea, a românilor. Niciodată n-o să uit ratarea din ultimul minut. Ăsta e fotbalul, e frumos, mă bucur enorm. Mă rog la Dumnezeu să-mi dea o echipă accesibilă. Nu vreau să joc cu Mourinho sau cu AC Milan. Nu-i ca orice meci. Nu a fost. Azi am fost la o masă cu ofiţerul de aici şi am vorbit despre respect, despre prietenie, nu ştia nimic despre Botoşani. Mai bun ambasador decât fotbalul nu cred că găsim. Acum stau într-un colţ ca atunci când suntem supăraţi, dar asta e.

Croitoru: Eu cred că va face carieră importantă. E un om foarte deştept, e un antrenor formidabil. Face lucruri extraordinare. Echipa noastră e bună, pe jucătorii noştri cred că-i vrea orice echipă din Liga 1. Le-am spus că de data asta apărăm România. Se pare că Dumnezeu ne-a apărat, am avut demnitate"
, a spus Valeriu Iftime, la Telekom Sport.

Ordabasy - FC Botoşani 1-2. Calificare! Ratare uluitoare a kazahilor în ultimele secunde. Au irosit şi un penalty, Dugandzic a marcat un eurogol

FC Botoşani s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii Europa, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa kazahă Ordabasy.

Pentru FC Botoşani au marcat Holzmann, 25, şi Dugandzic, 33, iar pentru Ordabsy a înscris Mahlangu, 31. În minutul 12, portarul celor de la FC Botoşani, Pap, a apărat o lovitură de la 11 metri executată de Diakhate.

FC Botoşani a evoluat în formula: Pap - Haruţ, Chindriş, Şeroni, Holzmann - Mendoza, J. Rodriguez - Florescu, Ashkovski (Ţigănaşu '90), Ofosu (Keyta '74) - Dugandzic (Roman '90+2). Antrenor: Marius Croitoru

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botosanieuropa league 

viewscnt
Articole similare