Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Valeriu Iftime, după ce medicul Botoşaniului a fost testat pozitiv cu Covid-19 şi meciul cu U Craiova a fost amânat

Prima reacţie a lui Valeriu Iftime, după ce medicul Botoşaniului a fost testat pozitiv cu Covid-19 şi meciul cu U Craiova a fost amânat

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul grupării FC Botoşani, dezvăluit, joi seară, că medicul clubului nu a avut contact cu echipa în ultimele săptămâni.

"Lucra la spitalul judeţean, nu a fost la club în perioada asta. Este o anchetă care se va face. Nu a fost la club, nu s-a întâlnit cu fotbaliştii de câteva săptămâni. La ora şapte după-amiaza s-a spus că e pozitiv. El a venit într-o maşină specială, cu unul dintre maseuri şi cu şeful delegaţiei. Nu s-a văzut cu fotbaliştii. Asta e realitatea. Ancheta care se va face va spune că eu am dreptate. În perioada asta nu a fost alt medic. Sunt nişte oameni cu contracte pe termen limitat. Domnul Rădăuceanu este un medic care vine la meciuri, nu la antrenamente. Avem convenţii cu mai mulţi medici, unul dintre medici este el. Nu au fost locuri în autocar, dacă nu mă înşel. Delegaţia a fost formată din două maşini plus autocarul", a precizat Valeriu Iftime, la Telekom Sport.

U Craiova - Botoşani, amânat

Meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani, programat vineri, de la 20:00, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1, a fost amânat, după ce în tabăra oaspeţilor a fost descoperit un caz de Covid-19.

Este vorba chiar despre medicul echipei FC Botoşani, Petre Rădăuceanu, care este asimptomatic. Astfel, partida de pe Ion Obelemenco, care ar fi trebuit să marcheze revenirea Ligii 1, a fost amânată. În plus, şi un jucător de la echipa a doua a celor de la FC Botoşani a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Afla mai multe despre: iftime 

viewscnt
Articole similare