Experiențe împreună.
You are here:

Prima reacţie a lui Vlad Munteanu după scandalul de la naţionala de tineret: "Nu s-a schimbat nimic"

Prima reacţie a lui Vlad Munteanu după scandalul de la naţionala de tineret: "Nu s-a schimbat nimic"

Echipa națională

Comentarii

Team managerul loturilor naţionale infirmă vreun conflict cu selecţionerul Mirel Rădoi în urma căruia poziţia lui să fie afectată.

Vlad Munteanu a ţinut să lămurească zvonurile apărute cu privire la o presupusa ruptură între cei doi. 
 
"Nu am cum să fiu declarat persona non grata, sunt în continuare managerul loturilor naţionale aşa cum scrie în fişa postului, cred că puteţi să vedeţi şi dvs că la meciul de la Voluntari al reprezentativei de tineret sunt într-o poziţie din care se poate deduce că îmi fac treaba ca şi până acum, nu exista persona non-grata" a spus Vlad Munteanu pentru PRO X.  
 
Vlad Munteanu se află de trei ani în echipa FRF. 
 
"Nu a existat niciun scandal, discuţiile trebuie să rămână în interiorul echipei, nu am nimic de spus pentru că nu văd rostul să fac anumite comentarii, nu am avut nicio discutie sau informare din partea preşedintelui FRF, a secretarului general, a domnului Stoichiţă, nu cred că mai este ceva de adăugat" a încheiat team managerul loturilor naţionale. 
 
 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe