Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Xavi despre preluarea Barcelonei: "Oferta va fi evaluată şi apoi voi decide"

Prima reacţie a lui Xavi despre preluarea Barcelonei: "Oferta va fi evaluată şi apoi voi decide"

FC Barcelona

Comentarii

Xavi Hernandez (41 de ani), fostul fotbalist al Barcelonei şi candidat pentru postul de antrenor după plecarea lui Ronald Koeman, a vorbit pentru prima dată despre posibilitatea de a ajunge să antreneze pe Camp Nou. În prezent, Xavi antrenează la Al Sadd, în Qatar, formaţie cu care mai are contract până în vara lui 2023.

Prima reacţie a lui Xavi despre preluarea Barcelonei: "Oferta va fi evaluată şi apoi voi decide"

Întrebat de jurnaliştii spanioli de la TVE, Xavi a vorbit pentru prima dată despre eventualitatea venirii sale să antreneze la FC Barcelona.

Xavi a spus că orice ofertă care va sosi pe numele său va fi analizată şi apoi va decide dacă accepta sau nu: "Orice ofertă va fi evaluată şi apoi voi decide. Nu ştiu unde mă va duce viitorul, dar sunt deschis la toate posibilităţile", a spus Xavi, potrivit TVE.

Xavi, favoritul lui Laporta pentru banca Barcelonei

Acum în vârstă de 41 de ani, Xavi este considerat de mulţi drept cel mai mare jucător din istoria fotbalului spaniol.

Fostul mijlocaş a jucat până în 2019, petrecând patru ani ca jucător activ la Al Sadd. În acel an a început să antreneze şi are un procentaj de 66.3% în dreptul victoriilor pe banca tehnică a lui Al Sadd. Din mai 2019, Xavi a pregătit-o pe Al Sadd în 92 de meciuri, dintre care a câştigat 61 şi a pierdut numai 17. A cucerit deja şase trofee la această echipă, inclusiv titlul de campion în Qatar.

Acum câteva zile, presa din Spania a scris că Xavi s-a înţeles cu Laporta: ”Laporta a discutat cu Xavi Hernandez acum o lună pentru a afla ce planuri ale. Actualul preşedinte al Barcelonei i-a reamintit lui Xavi că şi Pep Guardiola a susţinut un alt contra candidat la preşedinţia clubului, dar a fost numit de Laporta ca antrenor principal”.

Afla mai multe despre: xavibarcelonaofertareactie 

viewscnt
Articole similare