Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Xavi după ce a ajuns la un acord cu Barcelona! Ce a spus antrenorul

Prima reacţie a lui Xavi după ce a ajuns la un acord cu Barcelona! Ce a spus antrenorul

FC Barcelona

Comentarii

Xavi Hernandez (41 de ani) a reacţionat pentru prima dată după ce jurnaliştii spanioli au anunţat că s-a înţeles cu Joan Laporta pentru a prelua Barcelona. Ronald Koeman a fost dat afară, iar Xavi e favorit să-i ia locul. Fostul mijlocaş de pe Camp Nou a spus că e foarte concentrat pe munca de la Al Sadd şi nu vrea să vorbească despre altceva.

Prima reacţie a lui Xavi după ce a ajuns la un acord cu Barcelona

Barcelona l-a dat afară pe Ronald Koeman după înfrângera cu Rayo Valecano (0-1, în LaLiga), iar presa din Spania a anunţat că Joan Laporta l-a convins pe Xavi să preia banca tehnică. Doar că, potrivit spaniolilor, acest lucru nu se poate întâmpla până pe 3 noiembrie, după discuţiile cu şefii lui Al Sadd.

La conferinţa de presă, Xavi a oferit prima reacţie după ce s-a scris că a ajuns la un acord cu Barcelona: "Sunt foarte concentrat pe munca mea de la Al Sadd, nu vreau să vorbesc despre altceva!", a spus Xavi în faţa jurnaliştilor. Potrivit MARCA, negocierile dintre Barcelona şi Xavi se vor finaliza în următoarele zile.

Xavi, viitorul antrenor al Barcelonei

În vârstă de 41 de ani, Xavi este o legendă pe Camp Nou, fiind al doilea jucător din istorie ca număr de jocuri pentru FC Barcelona (767), după Lionel Messi (778).

El a fost legitimat la Barcelona din 1991 până în 2015, când a plecat în Qatar, tot ca jucător. El a mai evolua pentru Al Saad până în 2019, când a devenit antrenor proncipal şi, de curând, a stabilit un record de invincibilitate în campionatul statului din Zona Golfului, de 34 de meciuri. El condus Al Sadd în 93 de jocuri, din care 63 de victorii, 14 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

La echipa naţională, Xavi are 133 de selecţii şi 13 goluri.

Afla mai multe despre: xavireactiebarcelona 

viewscnt
Articole similare