Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a patronului de la PAOK. Cum îşi explică gestul de a intra cu pistolul în teren: "Acesta este motivul"

Prima reacţie a patronului de la PAOK. Cum îşi explică gestul de a intra cu pistolul în teren: "Acesta este motivul"
Comentarii

Patronul lui PAOK Salonic a reacţionat după ce a fost acuzat că a intrat pe teren cu pistolul pentru a-i ameninţa pe arbitrii partidei cu AEK Atena.

La meciul cu AEK Atena, principala contracandidată la titlu din Grecia, PAOK a marcat în minutul 90, însă, după ce a validat iniţial golul, brigada de arbitri a luat decizia de a anula reuşita lui Fernando Varela. S-a declanşat un scandal uriaş, în care a fost implicat chiar şi patronul lui PAOK, acesta intrând cu pistolul pe teren (VIDEO&DETALII AICI).

"Vreau să le cer scuze fanilor lui PAOK, tuturor fanilor greci şi întregului fotbal mondial. Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat. În mod clar, nu aveam dreptul să ies pe teren în acest fel. Reacţia mea a fost cauzată şi de tot ceea ce se întâmplă în fotbalul grec. În ultimul timp, au avut loc evenimente inacceptabile care s-au petrecut în finalul meciului PAOK - AEK: acţiunile arbitrilor, întreruperea partidei, protestele şi intrarea în teren a multor persoane din staff-urile celor două echipe

Toate aceste lucruri ar fi putut degenera, iar singurul meu obiectiv a fost acela de a proteja zecile de mii de fani ai lui PAOK de eventuale incidente. Vă rog să mă credeţi, nu am avut intenţia de intra în contact cu echipa adversă sau cu arbitrii. Cu siguranţă, nu am ameninţat pe nimeni.

Din păcate, eu, familia mea şi colegii mei suntem ostaticii acestui sistem bolnav al fotbalului elen. Vom continua să luptăm, în ciuda atacurilor venite din toate părţile, pentru un fotbal corect, un arbitraj cinstit şi pentru câştigarea campionatului mai degrabă pe teren decât în instanţe" , a fost mesajul patronului de la PAOK, Ivan Savvidis.

Campionatul Greciei a fost suspendat cu efect imediat şi pe termen nelimitat, după incidentele de la meciul PAOK Salonic - AEK Atena. Decizia a fost luată de ministrul Sportului, Girgios Vassilliadis, în acord cu premierul Alexis Tsipras.

Meciul PAOK Salonic - AEK Atena a fost întrerupt înainte de fluierul final, după ce oficiali ai echipei lui Răzvan Lucescu au invadat terenul. Acest lucru s-a întâmplat după ce arbitrul Kominis a anulat pentru ofsaid golul marcat de Varela.

După două ore, arbitrul şi-a schimbat decizia, a acordat victoria echipei PAOK cu 1-0 şi a încheiat meciul.

Poliţia elenă a emis un mandat de arestare pentru preşedintele clubului PAOK Salonic, Ivan Savvidis, care a intrat pe teren la meciul cu AEK Atena având o armă asupra sa.

De asemenea, pe numele altor patru persoane, probabil gărzile de corp ale omului de afaceri, au fost emise mandate de arestare.

Campionatul Greciei s-a confruntat cu multe incidente în ultima vreme, implicând principalele echipe, Olympiacos, AEK şi PAOK.

Afla mai multe despre: paoksalonicaekatenagreciaolympiakos 

viewscnt
Articole similare