Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a selecţionerului Bogdan Burcea, după ce România şi-a aflat adversarele de la Campionatul European: "Acesta e cel mai important lucru"

Prima reacţie a selecţionerului Bogdan Burcea, după ce România şi-a aflat adversarele de la Campionatul European: "Acesta e cel mai important lucru"

Handbal

Comentarii

Selecţionerul echipei de handbal feminin, Bogdan Burcea, a oferit o primă reacţie pentru Telekom Sport, după ce România şi-a aflat adversarele de la Campionatul European.

"Din punctul meu de vedere, este ca oricare grupă. Cel mai important lucru va fi starea noastră de sănătate, cum sunt fetele noastre. Ce echipă putem să aliniem la acest moment. Pentru mine nu a contat foarte mult tragerea, deşi am ghicit absolut toate participantele din grupa noastră", a declarat Bogdan Burcea, pentru Telekom Sport.

Contactată, de asemenea, de Telekom Sport, fosta mare handbalistă Narcisa Lecuşanu s-a pus de acord cu selecţionerul: "Mi se par toate echipele foarte puternice, mi se par grupele echilibrate, nu ştiu dacă aş putea trimite România într-o altă grupă să zic din grupa asta sigur se poate califica România".

Naţionala de handbal feminin, în grupa D, cu Norvegia, Germania şi Polonia, la Campionatul European din acest an

Naţionala de handbal feminin a României va evolua în grupa D, cu echipele Norvegiei, Germaniei şi Poloniei, la turneul final al Campionatului European din 2020, programat în Norvegia şi Danemarca, între 3 şi 20 decembrie.

România a făcut parte din prima urnă valorică la tragerea la sorţi, de vineri, de la Viena.

Componenţa celor patru grupe este următoarea:

Grupa A: Franţa, Danemarca, Muntenegru, Slovenia

Grupa B: Rusia, Suedia, Spania, Cehia

Grupa C: Olanda, Ungaria, Serbia, Croaţia

Grupa D: România, Norvegia, Germania, Polonia

Meciurile se vor juca la Herning (grupa A), Fredrikshavn (B) şi Trondheim (C şi D).

La ultima ediţie a Campionatului European, naţionala României s-a clasat pe locul 4, după 20-24 cu Olanda, în finala mică. Chiar înaintea acestei partide, căpitanul naţionalei tricolore, Cristina Neagu, a suferit o ruptură de ligamente în partida cu Ungaria, ratând lupta pentru medalii la CE.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare