Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Simonei Halep, după anularea Wimbledon 2020: "Sunt tristă să aflu asta, dar trecem prin ceva mai important decât tenisul"

Prima reacţie a Simonei Halep, după anularea Wimbledon 2020: "Sunt tristă să aflu asta, dar trecem prin ceva mai important decât tenisul"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep s-a declarat tristă la aflarea veştii că turneul de Grand Slam de la Wimbledon, pe care l-a câştigat în 2019, nu se va mai ţine în acest an, din cauza pandemiei de COVID-19, dar a subliniat că tenisul trece în plan secund, în această perioadă.

"Sunt tristă să aflu că s-a confirmat că Wimbledon nu va avea loc în acest an. Finala de anul trecut va fi mereu una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea! Dar trecem prin ceva mai important decât tenisul, iar cea mai tare veste este că Wimbledon se va întoarce anul viitor. Şi înseamnă că am şi mai mult timp în care să aştept cu nerăbdare să-mi apăr titlul acolo. Rămâneţi puternici cu toţii şi continuaţi fiţi încrezători", a notat Halep, pe reţelele de socializare.

Wimbledon 2020, anulat din cauza pandemiei de COVID-19

Turneul de la Wimbledon din acest an a fost anulat, a anunţat, miercuri, All England Club, organizatorul grand slam-ului londonez. Turneul era prevăzut în perioada 29 iunie -12 iulie, dar a fost anulat în urma situaţiei sanitare din Marea Britanie.

All England Club a anunţat că a134-a ediţie a turneului va avea loc în perioada 28 iunie - 11 iulie 2021.

Simona Halep a câştigat ultima ediţie a turneului de la Wimbledon, la simplu feminin, iar sârbul Novak Djokovici, la simplu masculin.

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare