Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Simonei Halep după calificarea în semifinale: "Am început prea agresiv!" Momentul în care a întors soarta meciului

Prima reacţie a Simonei Halep după calificarea în semifinale: "Am început prea agresiv!" Momentul în care a întors soarta meciului

Tenis

Comentarii

Simona Halep s-a calificat în semifinalele Roland Garros 2018, după ce a trecut de Angelique Kerber, în trei seturi, scor 6-7, 6-3, 6-3.

În semifinale, Halep o va întâlni pe Garbine Muguruza (cap de serie numărul 3), care a trecut în sferturi de Maria Şarapova, scor 6-2, 6-1. Partida Halep - Muguruza, din semifinalele Roland Garros, se va disputa joi, la o oră ce urmează să fie stabilită de organizatori.

Liderul mondial a început dezastruos meciul cu Kerber (12 WTA), însă a revenit excelent şi s-a impus, chiar dacă a pierdut primul set.

La final, Halep a declarat că soarta partidei s-a decis după schimbarea de abordare avută în primul set, când adversara conducea cu 4-0. Simona a recunoscut că a intrat în partidă cu o abordare prea agresivă pentru modul în care returna Kerber, însă a identificat problema şi a reuşit să întoarcă scorul.



"În mod cert fiecare meci jucat împotriva ei e foarte dificil, pentru că returnează totul şi fiecare punct e un raliu de 20 de schimburi.

Dau de fiecare dată tot ce pot şi încerc să nu cedez până în ultima clipă. Am început prea agresiv şi nu a funcţionat. Returna foarte jos şi nu mi-a fost uşor să lovesc mingea.

Apoi, am schimbat tactica şi totul a mers foarte bine pentru mine. Voi încerca să mă recuperez până mâine, iar apoi să mă bucur de semifinală"
, a declarat Simona Halep pentru Eurosport după meci.

Pentru Simona, va fi a treia semifinală la Roland Garros, după cele din 2014 şi 2017, când s-a calificat şi în finală.

Halep şi Muguruza s-au mai întâlnit de patru ori până acum, iar sportiva din Spania conduce cu 3-1 în întâlnirile deirecte. Totuşi, Simona a câştigat singura partidă disputată pe zgură, la Stuttgart, în 2015.

 

Afla mai multe despre: halepkerbersemifinaleroland garros 

viewscnt
Articole similare