Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Simonei Halep după calificarea în sferturi la Eastbourne: "Nu ştii niciodată la ce să te aştepţi pe iarbă"

Prima reacţie a Simonei Halep după calificarea în sferturi la Eastbourne: "Nu ştii niciodată la ce să te aştepţi pe iarbă"

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, a învins-o, cu scorul de 6-1, 4-6, 6-3, pe slovena Polona Hercog, locul 60 WTA, venită din calificări, în turul al treilea al turneului de categorie Premier de la Eastbourne.

"A trebuit să fiu foarte atentă, nu ştii la ce să te aştepţi pe iarbă. Mă simt foarte bine pe acest teren, îmi place să joc aici, abia aştept să evoluez şi mâine. Azi nu fac nimic special, pentru că mai am de jucat şi un meci de dublu", a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Halep va evolua în sferturile de finală cu germana Angelique Kerber, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, care a trecut cu 7-6 (4), 6-0, de suedeza Rebecca Peterson, locul 66 WTA, în 77 de minute de joc.

Halep conduce cu 6-4 în partidele cu Kerber, dar singura lor întâlnire pe iarbă, disputată, în sferturi, la Wimbledon, în 2016, i-a revenit germanei, cu 7-5, 7-6 (2).

Calificarea în sferturi este recompensată la Eastbourne cu un premiu de 23.455 de dolari şi cu 100 de puncte WTA.

Afla mai multe despre: wtatenissimona halep 

viewscnt
Articole similare