Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Simonei Halep după calificarea în turul al treilea la Roland Garros: "Sper să mă recuperez, pentru că mă simt obosită"

Prima reacţie a Simonei Halep după calificarea în turul al treilea la Roland Garros: "Sper să mă recuperez, pentru că mă simt obosită"

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 3 WTA, a mărturisit că nu a jucat cel mai bun tenis al ei împotriva polonezei Magda Linette, numărul 87 mondial, pe care a învins-o în trei seturi, în turul al doilea la Roland Garros.

"Cred că a fost un meci destul de bun. Din păcate, nu am putut să închid meciul în setul 2, dar bine că am câştigat până la urmă. Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, sunt capabilă de mai mult de atât, ştiu asta. Azi am fost puţin în spate, deşi trebuia să fiu mai agresivă, mai prezentă în joc. Acum, sper să mă recuperez pentru că mă simt puţin cam obosită", a spus Simona Halep, după calificarea în turul al treilea.

În faza următoare, deţinătoarea trofeului va evolua cu Lesia Ţurenko din Ucraina, locul 27 WTA, sau cu Aleksandra Krunici din Serbia, locul 76 WTA. Meciul se va relua vineri, la 12:00, fiind întrerupt joi seară, la scorul de 7-5, 5-7, 6-6.

"O să mă pregătesc pentru turul 3. Presiunea (n.r. - de a fi deţinătoarea trofeului) e una pozitivă, iar eu mă bucur de moment. Sunt multe puncte în joc, dar nu mă gândesc la asta", a declarat Simona Helep, citată de Eurosport.

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-3, pe poloneza Magda Linette, locul 87 WTA, calificându-se în turul al treilea al French Open. Halep putea pune capăt meciului în două seturi, dar a ratat trei mingi de a încheia mai repede partida. Şi în decisiv, deţinătoarea trofeului se putea impune mai uşor, după ce a condus cu 5-1.

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare