Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Simonei Halep, după ce a câştigat Wimbledon 2019: ”A fost cel mai bun meci din carieră! N-am jucat niciodată aşa bine”

Prima reacţie a Simonei Halep, după ce a câştigat Wimbledon 2019: ”A fost cel mai bun meci din carieră! N-am jucat niciodată aşa bine”

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat turneul de la Wimbledon, al doilea Grand Slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.

La finalul partidei, Simona Halep a oferit un discurs absolut minunat, în care a recunoscut că a jucat meciul carierei în faţa Serenei Williams.

N-am jucat niciodată un meci mai bun. A fost cel mai bun meci din carieră. Serena m-a inspirat de-a lungul carierei. Nu am cuvinte să explic ceea ce simt chiar acum. Am avut emoţii foarte mari. Am intrat pe teren şi am dat absolut tot ceea ce am putut.

Mă simt incredibil. E ceva special. Nu voi uita niciodată ziua asta. A fost visul mamei mele să câştig Wimbledon, încă de când aveam 10 ani.

Am muncit foarte mult pentru a schimba planul de joc pentru iarbă. Aici nu prea poţi să alergi atât de mult, dar anul ăsta am început să simt altfel mingea pe iarbă. A fost un turneu grozav şi abia aştept anul viitor să revin aici.

Vreau să-i mulţumesc ţării mele, românilor. Mă susţin mereu! Vă mulţumesc enorm. Vreau să le mulţumesc şi membrilor din familia regală pentru că m-au susţinut”, a spus Simona Halep, imediat după victoria imensă din faţa Serenei Williams.

Afla mai multe despre: wimbledon 2019simona halepserena williams 

viewscnt
Articole similare