Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Simonei Halep după ce a fost eliminat de Madison Keys, în optimi la Cincinnati: ”A jucat incredibil”

Prima reacţie a Simonei Halep după ce a fost eliminat de Madison Keys, în optimi la Cincinnati: ”A jucat incredibil”

Tenis

Comentarii

Simona Halep susţine că n-a putut face faţă jocului excelent făcut de Madison Keys, mai ales că vine după o accidentare. Campioana de la Wimbledon a fost eliminată din optimi la Cincinnati, după ce a pierdut cu 6-1, 3-6, 7-5.

Halep a fost eliminată de la Cincinnati după ce a cedat în faţa lui Madison Keys. Campioana de la Wimbledon spune că adversara sa a prins o zi excelentă, a început tare şi i-a fost foarte dificil, mai ales în primul set, pe care l-a pierdut categoric. Halep susţine că accidentarea care a făcut-o să se retragă de la Rogers Cup i-a afectat ritmul şi i-a fost dificil să reintre în meciul cu Keys.

”A jucat incredibil şi a fost foarte puternică pe teren. Ştiam că aleargă repede după toate mingile şi loveşte cu putere. Ştiam că acesta este jocul ei şi mă aşteptam la un început foarte dificil. Am avut ritm la început, apoi am luptat şi am revenit, dar nu suficient încât să câştig meciul. Eu spun că n-am jucat cel mai bun tenis al meu, dar am jucat mult mai bine decât ieri şi m-am mişcat mai bine. A fost un pas înainte, aşa că voi continua să lucrez”, a declarat Simona Halep.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare