Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Simonei Halep după ce a învins-o pe Bianca Andreescu: ”Ea e mai tânără şi a câştigat US Open. Sunt mândră de ceea ce am reuşit azi!”

Prima reacţie a Simonei Halep după ce a învins-o pe Bianca Andreescu: ”Ea e mai tânără şi a câştigat US Open. Sunt mândră de ceea ce am reuşit azi!”

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 5 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 (6), 6-3, pe jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, numărul 4 mondial, în prima etapă a Grupei Violet a Turneului Campioanelor, de la Shenzhen. Darren Cahill a revenit oficial antrenorul Simonei Halep cu ocazia acestui meci.

După victoria în faţa Biancăi Andreescu, Simona a mărturisit: E o performanţă uimitoare să fiu calificată pentru a şasea oară la rând la acest turneu. Înseamnă foarte mult pentru mine. Sunt mândră de mine şi de echipa mea că am putut să facema asta din nou.

A fost un meci extrem de dificil. Ştiam că ea joacă până la final fără să cedeză. A trebuit să lupt.

Nu am jucat multe meciuri de la Wimbledon şi sunt un pic moartă, dar am timp mâine să-mi revin şi sunt fericită că am reuşit să câştig în sfârşit un meci la Turneul Campioanelor (râde).

Joc toate meciurile sub presiune, dar trebuie să o transform într-o chestie pozitivă şi astăzi am reuşit. Mă bucur că am putut să lupt cu o fată care e cu zece ani mai tânără decât mine, care tocmai ce a câştigat US Open. Ea a făcut o treabă foarte bună anul acesta” a declarat Simona Halep la finalul partidei.

”A trebuit să lupt. Nu am jucat prea mult de la Wimbledon şi mă simt un pica cam ”moartă”. Sper să-mi revin până miercuri”, a mai declarat Simona Halep.

Afla mai multe despre: simona halepbianca andreescu 

viewscnt
Articole similare