Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Simonei Halep după ce s-a calificat în finala de la Madrid: "Nu pun presiune pe mine"

Prima reacţie a Simonei Halep după ce s-a calificat în finala de la Madrid: "Nu pun presiune pe mine"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a oferit prima declaraţie după ce a învins-o pe Belinda Bencic, scor 6-2, 6-7 (2), 6-0 şi s-a calificat în finala turneului de la Madrid, acolo unde are şansa să redevină numărul 1 mondial, în cazul în care va câştiga întreg turneul.

"Mă simt puţin obosită, meciul a fost intens. După ce am pierdut setul al doilea, m-am liniştit, mi-am deschis terenul, pentru că am stat cam mult în spate. Sunt foarte motivată când vin aici la Madrid, joc cel mai bun tenis al meu aici, nu sunt încă sută la sută, dar sunt tot mai bine. O finală este o finală, este diferită, va fi o provocare să câştig acest turneu, dar nu pun presiune pe mine", a declarat Halep la interviul de pe teren.

Halep va evolua în ultimul act, sâmbătă, cu învingătoarea dintre americanca Sloane Stephens, lcoul 8 WTA, şi olandeza Kiki Bertens, locul 7 WTA.

Calificarea în finală este recompensată la Madrid cu un premiu de 608.700 de euro şi cu 650 de puncte WTA. Câştigătoarea trofeului va primi 1.202.520 de euro şi 1.000 de puncte WTA.

Simona Halep a câştigat în 2017 şi 2016 turneul organizat de Ion Ţiriac, iar anul trecut a ajuns în sferturi. În 2014, Halep a jucat finala Madrid Open, pierdută în faţa rusoaicei Maria Şarapova.

Afla mai multe despre: simona halepdeclariewta madrid 

viewscnt
Articole similare