Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Simonei Halep, după debutul perfect la Turneul Campioanelor: "Asta m-a ajutat să câştig"

Prima reacţie a Simonei Halep, după debutul perfect la Turneul Campioanelor: "Asta m-a ajutat să câştig"

Tenis

Comentarii

Simona Halep a obţinut prima victorie în calitate de numărul 1 mondial, în meciul cu sportiva franceză Caroline Garcia, din etapa I a Grupei Roşii a Turneului Campioanelor. Românca a declarat după partidă că acest succes o ajută să alunge presiunea locului din clasamentul WTA.

"A fost un meci mare, cred că am jucat cel mai bun tenis. Nu e uşor să joci împotriva Carolinei, m-a bătut la Beijing, dar am mai jucat şi la Toronto şi am avut acel meci în minte. Am jucat bine, mă simt bine la Singapore şi vă mulţumesc tuturor pentru că aţi venit să mă urmăriţi.

Este prima dată când vin aici ca numărul 1 mondial şi mă bucur că am putut să câştig acest meci şi să alung presiunea. Mă bucur de această poziţie şi sper ca în următorul meci să joc chiar mai bine decât azi. Am muncit mult la serviciu după US Open. Astăzi am servit bine şi asta m-a ajutat să câştig", a declarat Simona Halep, în interviul de pe teren.

Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-2, pe sportiva franceză Caroline Garcia, locul 8 WTA, în primul meci din cadrul Grupei Roşii a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Afla mai multe despre: simona halepcaroline garciareactieturneul campioanelor 

viewscnt
Articole similare