Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Simonei Halep după eliminarea de la Roma: "Adversara mi-a fost superioară". Anunţul făcut despre accidentarea la picior

Prima reacţie a Simonei Halep după eliminarea de la Roma: "Adversara mi-a fost superioară". Anunţul făcut despre accidentarea la picior

Tenis

Comentarii

Simona Halep a recunoscut, după eliminarea suferită în turul secund la turneul de la Roma, că a fost inferioară adversarei sale, Marketa Vondrousova (19 ani).

A doua jucătoare a lumii a vorbit şi despre problemele medicale întâmpinate de-a lungul meciului cu cehoaica, punctând că se va recupera în scurt timp.

"Am acuzat o durere la picior, dar în câteva zile voi fi bine. Cred că adversara mea este foarte talentată. Cu siguranţă va ajunge în top. Este mereu dificil să joci împotriva unei jucătoare de mâna stângă. Serveşte bine, se mişcă bine. Poate lovi cu slice toate mingile care sunt departe de ea”, a fost prima reacţie a Simonei Halep.

 

 

"Nu am avut cea mai bună zi a mea. Adversara mi-a fost superioară şi a meritat victoria. A fost un pic cam dificil să joc azi după tot ceea ce s-a întâmplat ieri. Ne-au obligat să stăm până târziu aici, dar asta nu este o scuză. Toţi jucătorii au avut parte de acelaşi tratament. Acum mă gândesc să mă odihnesc şi să fiu în cea mai bună formă la Roland Garros, unde vreau să-mi apăr titlul câştigat anul trecut. Lupta la vârf este strânsă. Orice poate câştiga. Bertens are o şansă, poate Stephens. Sunt multe jucătoare bune pe zgură. Vom vedea. Şi eu sunt curioasă să văd ce va fi”, a mai spus Halep, în conferinţa de presă.

Simona Halep, eliminată în turul al doilea al turneului de la Roma

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost învinsă, joi, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-3, de jucătoarea cehă Marketa Vondrousova, locul 44 WTA, în turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Halep, finalista ultimelor două ediţii, a fost "răpusă" de probleme musculare şi de scurtele adversarei, fiind în pericol să piardă locul 2 WTA, înainte de Roland Garros.

În faza următoare, Vondousova va evolua, tot joi, cu rusoaica Daria Kasatkina (Rusia), locul 21 WTA.

Simona Halep, care a va primi 15.330 de euro după acest turneu, a jucat finala la ultimele două ediţii ale competiţiei de la Roma, pierzând de fiecare dată în faţa Elinei Svitolina din Ucraina.

Afla mai multe despre: halep 

viewscnt
Articole similare